Twilighters Malaysia » Hi! This is Nurul from Twilighters Malaysia. This year, we are also having a premier for Eclipse! Hurry to our site, be a member and you can purchase tix!
Twilighters Malaysia » Hi! Ni Nurul from Twilighters Malaysia! Tahun nie pun kitorang buat premier lagi utk Eclipse so come to our site and be amember, you can still purchase tix..hehehe
h4ni3 » wehh.. awat tak penah habaq pun psl blog kau? heheh.. sila update selalu ok
nadiah » salam kenal,ddah klik disney,klik me back ya
bora » Hi Fathiha, thanks sbb singgah.. buatla entry new moon. kalau menang boleh sama-sama gi tgk.. hehehe..
bora » Kak KJ Miller, tq sbb singgah sini, tq jugak sebab tolong belikan bracelet tu...
fathiha zainal » Singgah kat 'Bulan Baru' a.k.a New Moon.. Best ah ur addiction towards Twilight. Me pun minat Twilight. X sabar gk tggu New Moon released. Huhu..
June Miller » Finally dik.... I sampai gak sini... dari dulu asyik error je. THanks for the kind words iya. I pun tak sabar nak tunggu new moon!
kak as » amboi lawanyer tudung tu..mcm gambar org bertunang pon ada gak...tak lama lagi ker tu?
zel » hai.. salam kenal
DIDILRC » salam bora.
DIDILRC » salam bora.
dD » hi bora...tompang lalu yer...
a.k.a jawa » salam jihad : http://sempoiweb.com
Bee » morning babe..hehe saja pepagi baca blog ko ni..missing u guys much!
Lily » selamat berpuasa !!
wahdi » Bora~ jom next week lunch kat Padi cyberjaya~~
naddy » hi
AM » Op op op tumpang lalu nak skodeng cik adik punya blog sat
bora » B, next week 10th aku tak dapat laa.. convo kat sini..
Bee » so i guess il b seeing u this weeknd ..bwk swimsuit tau ..nak berendam kang ..lepas tu pekena nasi kerabu yum yum ..
bora » Lois.. aku dah dekat dgn ko ni.. bila nak dating.. Isk.. malasnya nak update blog.. gambar bertimbun nak letak..
Lois » uikkk.. dah sampai sini ke??.. ko bee takyah la blk kg..meh le berkmpong kat sini..
mr.bot » Mari kita baca majalah secara percuma! +Majalah PC ada, +Mangga ada, +Ujang ada, dan banyak lagi..Masuk sini= http://majalah-percuma.blogspot.com
Bee » ola olaa...welkam back ..so how r u enjoying cyberjaya? hehe ..lepas ni leh ko date ngan si lois tu kat alamanda
LoisNkelax » slmt pegi dan slmt kembali... weh..ko nak pi mana???... ->haku dah terlps flight la..da lama x jenguk sini..
MIMIE » dis is what we call great blog...i loike...feel free to visit mine ya..no regret dude..
bora » Naddy.. gi KL on official business.. takleh nak lari ke mana.. schedule tight.. sorry...
naddy » dtg kl x cntct kita pun, majuk la ni
Bee » enuf w d shopping weii..save up for d oct trip..ko shop la pepuas sana
bora » babe.. sorry.. aku gi cyber weekend baru ni, singgah s.a hantar thesis.. ingat nak stay over the weekend tp bos panggil balik lak..
Bee » alo geng..mau abis sudah bulan 4 ini..maner tarak nampak pon hang kat kl ni
bora » bee.. bulan 4 ni aku turun hantar thesis insya Allah.. oh i mish yu like crazy jugak daa.. muah muah!
Bee » babe wen ur coming down ni..rindu serindu-rindu nyerr ..hehe ..muahhh
bora » sebab tu lah tak dibuang.. hehe jgn buang link tau wahdi.. kang dah takde lagu best kat blog ni nanti.. hehe TQ yer~!
wahdi » Sedapnya lagu dilanda cinta ni kan? heheh BTW happy weekend bora~~
bora » hi Su.. bz bz bz bee skrg ni.. org kelantan yg kerja kat melaka laa.. hehe.. jgn konpius..
su » hello hello....bora tgh watpe tu?bz ke?eh bora duk mana?kelantan ke melaka ye?konpius...huhu
bora » hi naddy, no worries, i'm ok.. hehe.. nak gi mana..? nak gi ikut jejak u lah nanti oktober ni.. insya Allah.. hehe
bora » hi su, thanks menyinggah..nanti bila dah buat muffin pisang tu, datang singgah lagi yer..
naddy » helloo greetings fr perth... sorry tp hear abt wat happened, u'll get thru it, b strong... nak ke mana october nanti?
su » Aslmkm...hello...selama ni jd silent reader je...huhu...hari ni br tggl jejak...nway hv a nice day dear...
isa » tumpang.. KINI ADA IMAGE HOSTING PERCUMA MADE IN MALAYSIA BERBAHASA MELAYU YANG PANTAS. JOM SUPPORT IMAGE HOSTING MALAYSIA. MASUK SINI: http://www.storgambar.com/
wahdi » Happy Valentine's day Bora!!
Bee » so confirm la yer ur coming this sunday ..think about 12 i fetch u kat lrt tuh wud b alrite but hv to ask d bride la....
bora » no problem lah Bee.. nanti kena datang lagi utk shopping ek.. gambar nanti email esok kat office, sini line slow.. aku tak letak gambar pengantin sebab dia tak kasi.. haha..
bora » Hi wahdi.. weddingnya seronok lah, traffic jam tu yg tension.. yup.. itu cuppies hantaran naddy buat.. actually ada corak details kat topping tu tapi tak nampak..
Bee » babe..thank u so much for hosting me in klante..hehe ..do emel me d pics yeah ..nak facebooked-kan
wahdi » Hello bora~ wah seronoknya gi wedding sampai kelate, tu ke pic cup cakes yg naddy wat? cantiknya!
bora » hi naddy.. yup, they love the cuppies.. and i enjoyed mine too.. dah tinggal 5 biji.. kekeke.. kan dah ckp hari tu, choc toppin tu sedapp... hehe
naddy » hi... glad they like the cupcakes, risau juga coz last min kan eehhe glad it turned out well... hope u enjoyed ur choc cupcakes too
bora » oits babe, apa junki tisku..? hahahahah Nanti dah ada bee hotspot, tak jadi la nak lepak Starbucks baru tu..? jomla malam khamis ni.. hehe
Bee » babe jim wau nun kaf ya ta ya sin kaf wau ..tul tak tuh..hehe..dont hv jawi ..nway am bugging TM to expedite their repair at my place ..taklama lagi ada la bee hotspot
amm » tumpang.. JOM KITA MERAMAIKAN FORUM MELAYU KITA. MASIH BELUM RAMAI ORANG, BARU LAGI. MASUK SINI: http://www.keluartopik.com
bora » viz: takdela.. no. sama.. yang 016 tu la.. nape..?
ViZ » ko dah tuka nombo enpon ke cik bora bora
Bee » intrstd nak move to kl ka babe..hehe..meh meh ..
Bee » dekat situ ada flat/apt ..most probably for that price its a flat ..tiket kunang2 alredi printed...remind me to pass d ref no to u too for safekeeping
bora » eh, tiket flight kunang-kunang aku takyah print ke? print 1 je ek?
bora » gmail/gtalk pun block jugak ke?
bora » dunno la rumah ke flat, tp iklan dia cakap House for Sale...
bora » dunno la rumah ke flat, tp iklan dia cakap House for Sale...
Bee » skype dah kena block..ym apertah lagi ..flora dmnsara kalau x silap area atas dr dmnsara perdana tu ..rmh 70k?..flat kots
bora » bee, flora damansara kat ner? ada rumah for sale kat situ for only RM70k..
bora » bee, itula.. melaka tak cuti.. kitorg ada AGM la plak hari tu.. then next week class dah start.. uwaa..
Bee » ugh rabu kl cuti..yg crap nyer it is a day b4 payday ..buat mogok soping la aku kat rmh ni
bora » Waalaikumussalam En. Arip, thanks sbb menyinggah.. lagu mana tu? lagu wahdi tu ek..?
En Arip » Assalamualaikum bora... Sedap lagu kat blog u...
bora » Bee, no worries.. hehe.. I'll be in KL tomorrow morning, amik Ha, then lepak area Ikea.. maybe singgah OU sat la before balik U*A.. (will be staying therelah).. anyway, see u Friday morning!
Bee » babe..sory bout cancelling on our soping plan..tapi kalau ko nak join me n my famili soping leh jer hehe ..nway c u friday morn
bora » Ida: dah settle kan..?
bora » ita: no problem.. enjoy the song..
Ida » Kakak,pernah purchase sama kedailelong for big size tops tak?Boley kasi email the seller?Thanks
itawazi » me dah dapat dilanda cinta that day. tapi tak sempat say thanks... tq ya sis
bora » turun..turun.. nak ubah study room jadi apa plakkali ni..? cite bodoh apalak ni..? hahahaha.. corned beef..? yummmyyy...
Bee » ko turun weekn ni kaa..meh shopping..i hv tons of things to buy n hv a mind to redo the study rm ..aku ada crita bodoh nak share ngan ko ni PLUS brought some cans of corned beef for our bfast
bora » itawazi.. yup me too.. sayang nak buang lagu tu.. kekekeke
bora » hi fara.. thanks for visiting..
itawazi » i fell in lurve with the song already..
fara » hye there
wahdi » planner Msia tetap dihatiku! Salam aidiladha bora~~ tgh menyiang perut lembu ke? kekeke
naddy » lawa planner dorang ehehe
su » wah...cantiknya planner sbux kat sana....rindu nak mkn ice monster... salam perkenalan...
bora » crush? adaaa... mamat dari bhutan.. hahahaha.. and pilots from India at LIMA.. not bad lah, very good looking! hahahah
bora » Bee!!! mtcp kali ni happening lah.. hahaha.. i'll be in kl for new year, so, plan something utk aku yer.. hehehe..
bee » wello..we want updates!..hehe..any crushes on ur mtcpians? ..aku nak habaq ni im going balik kpg frm coming weekn til christmas ..cu next year?
kkwan » salam kenal2..hepi betday...
naddy » hai... pekbar? lamanya x de update ehhehe tk care
dxoul14 » u too..selamat hari raya! enjoy raya K
Babe » please sms me 012 6024599 regarding ur NEXT tunic tops. tq
pudin » selamat hari raya miss nabora. maaf zahir batin...
dxoul14 » tq sbb lalu kejap at my blog.. salam.. n happy fasting to u
wahdi » Bora~ amboi shopping sakan kat pantai timur tu..tudia hb coach jual tepi jalan je ek?
dxoul » mekasih drop by at my blog.. plz do come again! huhu dxoul14.blogspot.com
H & H Boutique » Hi nabora, looking for original perfume and cosmetics at less than normal retail price? Do visit our boutique ya? We have exactly what you need! what's more, we have special Aidlfitri Promotion now! ;
Ida » Hi Kak Sunie n dear bloggers! More perfumes,VS,ninewest,xoxo,ralph lauren to grab! Click on my link key!
babe&nadia » Hi Nabora, I've reserved the item for you and payment method and delivery's explaination akan menyusul kemudian
wahdi » Hi Bora~ Selamat mengerjakan ibadah puasa...raya jemputlah ke umah
naddy » im goin off to bed ehehe selamat berstay up ehemm eheemmm
nabora » hi ida.. a'ah, mmg suka bau dia.. thanks yer..